fbpx

Îți oferim servicii de sms marketing care te ajută să comunici punctual, relevant și eficient cu audiența ta sau diferite segmente din aceasta.

SMS (serviciul de mesaje scurte) este doar un alt cuvânt pentru trimiterea de mesaje text. Trimiterea de mesaje text clienților este la fel de importantă pentru marketing, ca prezența în social media.

Prin SMS marketing, ai oportunitatea imensă de a avea un canal de marketing asupra căruia ai control (la fel ca și lista de email) și de a comunica mai bine/mai mult cu clienții tăi. Acesta nu va depinde de schimbarea regulilor platformei de reclamă sau de performanța uneori foarte fluctuantă a reclamelor.

Sms_Marketing-512

Ce este sms marketing?

De ce să alegi sms marketing?

Principalul avantaj al acestui canal de marketing este că poți să ai o abordare extrem de personală prin sms-ul tău. Acest lucru duce la mai multă apropiere față de clienți și la crearea unei legături mai personale. Pe scurt, vei dobândi clienți fideli și de încredere.

Printre beneficiile majore ale sms marketing-ului se numără:

 • Liniște, din punct de vedere legal. Contactarea clienților prin sms se face doar cu permisiunea lor și respectarea normelor GDPR.
 • Calitatea înaintea cantității. Oferi informații valoroase și oferte exclusive, relevante pentru audiența ta.
 • Costuri accesibile, care îți oferă un ROI semnificativ. 
 • Comunicare aproape instant. De multe ori oamenii verifică mai rapid sms-ul, decât emailul sau conturile de social media.
 • Ideal pentru promovarea evenimentelor/webinariilor/ofertelor speciale Participanții se pot înregistra în avans cu un cupon de reducere sau îi informezi despre speakerii principali.
 • Aduni adrese de email și îți poți mări în paralel și lista de email
 • Rata de deschidere foarte mare a mesajelor, în jur de 95%. Elimini bariera de la email (întâi trebui să deschizi mesajul dacă te atrage titlul, abia apoi dai click). Prin SMS marketing, dacă ai un copy relevant e mai ușor să crești rata de click și ulterior rata de conversie.
 • Versatilitate. Platformele de SMS Marketing îți permit să schimbi formatul mesajelor (pe lângă text poți introduce imagini/video, caruseluri) sau să adresezi audiențe noi, pe lângă contactele de care dispui deja.

Cum te ajutăm să îți crești afacerea prin campanii ppc?

ill-sms-marketing
Oferim un stimulent (material gratuit, cupon, etc) potențialilor și actualilor tăi clienți pentru acordul lor de a intra în baza ta de contacte.Ne asigurăm că alegem materialul relevant pentru audiența ta.
Ne asigurăm că informația transmisă clientului va fi una valoroasă și de impact pentru el.
Mărim treptat nivelul permisivități. Ex. mai multe recompense clientului care oferă mai multe informații/feedback.
Transformăm permisiunea dată de clienți într-un win-win. Ei primesc informații valoroase, vouchere cadou și oferte speciale, iar noi creăm o bază de clienți fideli, pe care ne putem baza mereu.
Segmentam baza de contacte și trimitem sms-uri pentru fiecare segment în parte. Segmentarea crește relevanța, rata de click și ulterior rata de conversie.

Contactează-ne

Suntem aici să te ajutăm cu servicii de marketing pentru afacerea ta!

Sunt pentru tine serviciile de sms marketing dacă vrei..

 • 1
  Să atragi noi potențiali clienți și clienți noi pe care ulterior să îi loializezi.
 • 2
  Să ai o bază proprie de contacte cu care să comunici ușor și țintit.
 • 3
  Să adaugi un canal nou de marketing în strategia omnichannel a brandului tău.
 • 4
  Să îți îmbunătățești relația cu clienții existenți.
 • 5
  Să generezi noi vânzări și să crești profitul.
Cel mai probabil te regăsești în cel puțin o situație dintre cele de mai sus, nu-i așa?

De ce să lucrezi cu noi?

Suntem DAR Media, o agenție de performance marketing, tânără, creativă, orientată spre rezultate, cu experiență de peste 5 ani în digital marketing.

echipa-dar
facem cu drag ceea ce facem și credem în forța echipei noastre.
suntem disponibili pentru clienții noștri.
punem preț pe respect, transparență și comunicare deschisă.
facem ceea ce spunem că facem și vrem să livrăm mai mult decât se așteaptă de la noi.
acumulăm constant experiență + rezultate din mai multe nișe și modele de business
suntem la curent cu ultimele trenduri, strategii și tactici de PPC Ads și business online
documentăm activitatea noastră în procese de lucru, studii de caz și articole de specialitate
măsurăm atent rezultatele și ne perfecționăm continuu abilitățile de marketing și de vânzări prin experiență directă, cursuri, seminarii și cărți de specialitate.
ne concentrăm pe punctele forte ale fiecărui client în parte și personalizăm serviciile de PPC Ads oferite pentru a atinge obiectivele stabilite.