Descoperă cele mai eficiente strategii de marketing pentru a atrage și fideliza clienții tăi. Descarcă acum template-ul cu 35 de exemple practice pentru fiecare etapă din călătoria clientului.

Simplistic Laptop iphone tablet mockup instagram post

Ce vei descoperi în acest template?

Descarcă-l chiar acum și vei primi 35 de exemple concrete pentru activități pe care le poți face la fiecare pas din Buyer Journey. Află răspunsul la următoarele întrebări cu un singur click:

Cum fac să audă mai mulți oameni de mine?
Cum fac să-mi viziteze mai mulți oameni site-ul?
Cum fac să obțin mai multe contacte în baza mea de date?
Cum fac ca oamenii să experimenteze valoarea produsului meu?
Cum fac să convertesc mai mulți vizitatori în clienți?
Cum fac ca mai muți clienți să cumpere din nou sau mai mult?
Cum fac să am clienți fideli și să mă recomande?

Pentu cine este acest ghid?

Prioprietari de business-uri online care doresc să își construiască un Buyer Journey pentru afacerea lor.
Antreprenori eCommerce care au deja un Buyer Journey, dar vor să își maximizeze eficiența și rezultatele activităților de marketing.
Antreprenori care vor o metodă structurată și validată pentru a crește accelerat vânzările.

De ce să-l descarci? Uite 3 motive:

01.
PRIMEȘTI O SRUCTURĂ DE LUCRU:
Acest ghid îți oferă o structură de lucru clară și validată în practică, care a adus creșteri de peste 50% la clienții din agenții noastră. Vei avea la îndemână un ghid care te va ajuta să descoperi fiecare etapă din călătoria clientului și care sunt cele mai eficiente activități de marketing pentru acestea. Așa vei reuși să dezvolți strategii mai eficiente pentru a-ți face vizibil brand-ul, a atrage și menține clienții, dar mai ales pentru a maximiza vânzările.
02.
ECONOMISEȘTI TIMP
Odată ce descarci acest template, nu va mai trebui să consumi timp și resurse pentru a găsi informații și a identifica care sunt toate punctele de contact prin care un client trece de la conștientizare până la recomnadarea afacerii tale. Din acest template vei înțelege clar care sunt toate etapele unui Buyer Journey și cum să îți aliniezi eforturile de marketing pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel, îți vei putea concentra eforturile asupra altor aspecte mai importante ale business-ului tău eCommerce.
03.
CREȘTI PERFORMANȚA & REDUCI COSTURILE
Acest template conține 35 de strategii de marketing care răspund nevoilor clienților din fiecare etapă a călătoriei lor. Vei ști clar ce tactică de marketing să aplici în funcție de punctul în care se află un client sau potențial client. În final, vei înțelege mai bine comportamentul cumpărătorilor și vei crea strategii mai eficiente de marketing, care să ducă la creșterea vânzărilor și la reducerea costurilor.

Au încredere în noi

Buyer Journey Template

Descarcă chiar acum template-ul nostru gratuit și obține 35 de exemple pentru activități de marketing care îți vor aduce mai mulți clienți, vânzări mai mari și mai multe recomandări.