Te ajutăm să faci promovare pe Facebook și Instagram pentru a-ți atinge obiectivul dorit în termeni de vizibilitate a brand-ului, leaduri și vânzări.

De ce să faci promovare pe Facebook și Instagram?

Fiind una dintre cele mai renumite și utilizate rețele de socializare, Facebook ne oferă cea mai mare vizibilitate în mediul online.Potrivit Statista, în lume există 4,2 miliarde utilizatori activi de social media din care 2,98 miliarde folosesc Facebook. Cât despre România, din cei 15,5 milioane de oameni cu acces la internet, aproape 12 milioane folosesc Facebook. E limpede așadar potențialul acestei rețele sociale în termeni de promovare online.
Gândește-te așa: email-urile sunt personale, instante și ajung la acei oameni care sunt interesați direct de tine. Practic, este un canal care te ajută să accesezi un public nou sau existent. Pe măsură ce îl informezi și educi constant motivezi acest public să te aleagă atunci când are nevoie de un produs/serviciu din nișa ta. Mai pe scurt, îți creezi autoritate simplu și rapid, cu câteva newslettere pe lună și/sau secvențe de mesaje automate.

Printre beneficiile oferite de campaniile Facebook Ads se numără:

  • Targetarea precisă a publicului țintă în funcție de sex, vârstă, interese, nivel de studii, locație geografică, stare civilă etc.
  • Cu cercetarea și poziționarea potrivite, Facebook Ads rămâne în continuare o metodă de promovare plătită, comparativ cu alte platforme de reclama.
  • Ai control asupra bugetului investit – poți opri și relua campaniile în orice moment, cu bugetul dorit de tine, poți seta reguli automate și analiza eficiența alocării lui.
  • Rezultate măsurabile în timp real – urmărești cu ușurință costul, ROAS-ul și ROI-ul
  • Oferă rezultate rapide într-un timp relativ scurt, cu strategia, așteptările și resursele potrivite

Cum te ajutăm să îți crești veniturile prin promovare pe Facebook și Instagram?

bullhorn
Rulăm reclame care țin cont de călătoria clientului prin pâlnia ta de vânzare: de la reclame care cresc numărul de fani ai paginii tale, la campanii de recuperare a coșurilor abandonate în site-ul tău și până la reclame de remarketing pentru vizitatorii site-ului.
Nu ne bazăm pe presupuneri, ci pe date statistice, așa că testăm constant audiențele, mesajele, creativele sau formatul de livrare al reclamelor.
Setăm obiective de marketing pornind de la obiectivele tale de business.
Găsim strategiile și tacticile potrivite pentru a atinge obiectivele stabilite.
Monitorizăm performanța campaniilor în Ads Manager,Google Analytics și alte instrumente.
Creăm rapoarte complete pentru ca tu să fii la curent cu evoluția campaniilor tale și să știi ce urmează mai departe.

Contactează-ne

Suntem aici să te ajutăm cu servicii de marketing pentru afacerea ta!

De ce să lucrezi cu noi?

Suntem DAR Media, o agenție de performance marketing, tânără, creativă, orientată spre rezultate, cu experiență de peste 5 ani în digital marketing.

echipa-dar
facem cu drag ceea ce facem și credem în forța echipei noastre.
suntem disponibili pentru clienții noștri.
punem preț pe respect, transparență și comunicare deschisă.
facem ceea ce spunem că facem și vrem să livrăm mai mult decât se așteaptă de la noi.
acumulăm constant experiență + rezultate din mai multe nișe și modele de business
suntem la curent cu ultimele trenduri, strategii și tactici de PPC Ads și business online
documentăm activitatea noastră în procese de lucru, studii de caz și articole de specialitate
măsurăm atent rezultatele și ne perfecționăm continuu abilitățile de marketing și de vânzări prin experiență directă, cursuri, seminarii și cărți de specialitate.
ne concentrăm pe punctele forte ale fiecărui client în parte și personalizăm serviciile de PPC Ads oferite pentru a atinge obiectivele stabilite.