Fă cunoștință cu echipa care contribuie la creșterea afacerii tale, în online!

Dumitru-1

DUMITRU PASCARIU

CO-FONDATOR & CEO

Dumitru este unul dintre co-fondatorii proiectului Dar Media Agency. Pasionat de vânzări și comunicare în toate formele ei, crede că pentru a reuși este nevoie să înveți mereu, să experimentezi viața și să dezvolți relații de încredere cu oamenii din jur. De asemenea crede că putem deveni mai buni făcând alegeri potrivite, în mod conștient. A luat startul dezvoltării profesionale prin inițierea în tainele vorbitului în public, în 2012 pe când era student în Iași. A călătorit mai mult de doi ani prin 16 județe ale țării în proiectul de promovare turistică ZIG ZAG PRIN ROMÂNIA din care a făcut parte până în 2016 alături de Radu și Adelina, co-fondatorii acestui proiect. Acum, Dumitru te poate ajuta să alegeți împreună cea mai bună soluție pentru creșterea afacerii tale.

Comunicare
Relaxare
Orientare spre acţiune
Adelina-1

ADELINA ELENA ABABEI

CO-FONDATOR & MARKETING MANAGER

Călătoare, Vegetariană, Marketer, Iubitoare de animale și de tradiții. O româncă cu drag de România.” Așa se descrie Adelina pe paginile ei de socializare. Cei doi ani și jumătate de călătorit în Zig Zag prin România alături de colegii ei, i-au demonstrat că a făcut o alegere corectă atunci când a dat la facultatea de marketing. Ea crede că: ”Cel mai bun marketing e cel ce stârnește un zâmbet pe față unui client”. Adelina este una dintre colegele noastre care te ajută să crești comunitatea ta pe rețelele sociale, prin conținut scris, fotografii și grafică. Pasionată de statistici, ea știe să afle cine sunt clienții tăi și cum poți ajunge la ei cu idei creative și multe zâmbete.

Gândire Critică
Mind Mapping
Content Marketing
Radu-2

RADU DASCĂLUL

CO-FONDATOR & COO

Dragoste pentru oameni, voie bună și dorința de a fi permanent cea mai bună versiune a lui. Aceste lucruri îl descriu cel mai bine pe Radu. Cei 2 ani și jumătate de călătorit prin țară, cu Zig Zag prin România, sutele de articole scrise și interviurile realizate cu oameni de succes din țară, miile de postări pe rețelele sociale i-au format crezul: „Fiecare om este erou în propria poveste și are cel puțin o super putere care poate atinge oamenii potriviți, prin digital marketing. ” Cu aceste idei în minte Radu făurește sisteme sau strategii de marketing, pâlnii de vânzare, reclame și conținut relevant care să aducă unui business rezultatele dorite, în mediul online. Radu este alături de tine că să te ajute să-ți crești afacerea prin marketingului digital.

Strategie de marketing
Project Management
Comunicare
Capture

BIANCA ALEXANDRA BOTA

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Bianca este printre cele mai vechi colege din proiectul Dar Media Agency. Pasiunea pentru scris a dobândit-o chiar din copilărie și a fructificat-o prima dată pe băncile facultății de Publicitate.
Din 2019 a devenit parte din agenția noastră, iar de atunci a experimentat continuu proiecte și provocări care i-au făcut cunoscute cât mai multe din ariile marketingului digital.
Dragostea pentru oameni și pasiunea pentru scris s-au îmbinat perfect și au construit de-a lungul timpului proiecte și rezultate frumoase.
Crede că orice problemă are o rezolvare și de multe ori ”Nu știu” se transformă în ”rezolv”. Așa reușește mereu să se reinventeze atunci când își propune asta sau situația i-o cere.
Acum, Bianca ajută antreprenorii să își ofere DAR-ul prin content & copywriting, strategii de email marketing și web design.

Empatie
Orientare către client
Pasiune pentru scris
Capture (1)

MARIA PASCARIU

CONTENT SPECIALIST

Pasionată de artă și cunoașterea oamenilor, Maria a îmbinat cele două plăceri într-una singură: Marketing. Din 2018 și până în prezent, a trecut prin mai multe etape ale Marketing-ului până să-și dea seama ce i se potrivește mai bine, și anume scrisul. Maria se ocupă de copywriting și content writing pentru clienții noștri. Scrie texte orientate spre vânzare, învățând obiceiurile consumatorilor din mediul online, observând ce le place și ce urmăresc. Astfel, îi ajută să aleagă produse specifice pe nevoile lor și să-i facă fericiți.
Maria te poate ajuta prin texte făcute pentru pagini de vânzare, content pentru site, postări social media și articole de blog. Calmă și răbdătoare, vei comunica ușor cu ea orice problemă întâmpini, iar rezultatul va fi unul reușit.

Atenție la detalii
Comunicare
Empatie
gg

MIHAI POSTOLACHE

EMAIL MARKETING SPECIALIST

Introvertitul deschis cu toată lumea :). Cam așa l-am putea descrie pe colegul nostru, Mihai, într-o propoziție. Cele 2 mari pasiuni ale sale sunt vânzările și scrisul. Mai bine spus, îi place să vândă prin scris!
După 5 ani de vânzări în domenii precum Marketing, HR și Wellness, și-a ascultat inima și s-a îndreptat către “arta scrisului persuasiv”.
Acum, după o experiență de aproximativ 2 ani în copywriting și content, Mihai este persoana potrivită atunci când vrei să aduci un plus valoare afacerii tale prin cuvinte (email marketing, texte pentru pagini de vânzare, texte pentru site, postări text pentru social media, articole de blog)

Perseverență
Comunicare
Adaptabilitate

Hai să colaborăm!