Îți oferim servicii de branding care te ajută să comunici clar și autentic esența afacerii tale și cum aceasta ajută publicul tău țintă.

De ce să alegi servicii de branding pentru dezvoltarea afacerii tale?

Brandingul este absolut esențial pentru o afacere, datorită impactului general pe care îl are. Brandingul poate schimba modul în care oamenii percep afacerea ta, poate stimula creșterea vânzărilor și poate spori gradul de conștientizare al mărcii.

Brandingul este important, deoarece nu numai că face impresia memorabilă asupra consumatorilor, ci permite clienților să știe la ce să se aștepte de la brandul tău. Este o modalitate de a te distinge de concurenți și de a clarifica ceea ce oferi, ceea ce te face să alegi mai bine. Brandul tău este construit pentru a fi o reprezentare adevărată a cine ești ca afacere și a modului în care dorești să fii perceput. Deși e intangibilă aparent, percepția audienței tale asupra brandului tău este foarte reală în mintea/emoțiile acesteia și implicit îi influențează actiunile (pro sau contra apropierii de brandul tău).

Gândește-te așa: email-urile sunt personale, instante și ajung la acei oameni care sunt interesați direct de tine. Practic, este un canal care te ajută să accesezi un public nou sau existent. Pe măsură ce îl informezi și educi constant motivezi acest public să te aleagă atunci când are nevoie de un produs/serviciu din nișa ta. Mai pe scurt, îți creezi autoritate simplu și rapid, cu câteva newslettere pe lună și/sau secvențe de mesaje automate.

Cum te ajutăm să îți dezvolți afacerea prin servicii de branding?

branding
Ne punem la bătaie răbdarea și atenția la detalii și facem market research. Identificăm publicul țintă potrivit pentru ceea ce ai de oferit.
Sintetizăm esența brandului tău: misiune, viziune, valori, puncte forte și felul în care acestea servesc audiența ta.
Ne adunăm apoi toată originalitatea, expertiza și creativitatea ca să creăm elementele cheie ale brandului tău: un nume de brand potrivit (brand naming), un slogan (tagline), hashtag-uri potrivite, tonul vocii, stil de comunicare, logo, fonturi și schema de culori, povestea brandului (brand story). Aceste elemente se vor regăsi într-o ordine coerentă în manualul tău de branding.
Ținem totul sub lupă: monitorizăm feedback-ul publicului țintă, evoluția pieței și venim cu ajustările necesare, când situația o cere.
Îți oferim strategiile potrivite ca să te asiguri că imaginea pe care o vrei pentru brandul tău se potrivește cu acțiunile tale zilnice de business.
branding (1)

Sunt pentru tine aceste servicii de branding dacă...

 • 1
  Nu ai lansat încă afacerea și nu îți sunt clare încă scopul, viziunea, misiunea sau valorile companiei. Deci există riscul să iei decizii de marketing și de business care nu reflectă ceea ce îți dorești.
 • 2
  Nu ai un plan de business documentat, dar speri că orice vei face va funcționa.
 • 3
  Ai deja un business activ dar echipa ta este confuză, ceea ce face dificil pentru angajați să se simtă implicați și interesați.
 • 4
  Este dificil să atragi oameni care îți împărtășesc valorile (clienți noi, angajați, parteneri de afaceri etc).
 • 5
  Nu știi ce mesaje cheie să comunici în afacerea ta și mai ales când și în ce contexte.
Pe scurt, fără o strategie de branding, pierzi foarte mult atât pe termen scurt dar mai ales pe termen lung.

De ce să lucrezi cu noi?

Suntem DAR Media, o agenție de performance marketing, tânără, creativă, orientată spre rezultate, cu experiență de peste 5 ani în digital marketing.

echipa-dar
facem cu drag ceea ce facem și credem în forța echipei noastre.
suntem disponibili pentru clienții noștri.
punem preț pe respect, transparență și comunicare deschisă.
facem ceea ce spunem că facem și vrem să livrăm mai mult decât se așteaptă de la noi.
acumulăm constant experiență din mai multe nișe și modele de business
suntem la curent cu ultimele trenduri, strategii și tactici despre email emarketing.
ne concentrăm pe punctele forte ale fiecărui client în parte și personalizăm serviciile oferite pentru a atinge obiectivele stabilite impreuna.
măsurăm atent rezultatele și ne perfecționăm continuu abilitățile de marketing și de vânzări prin experiență directă, cursuri, seminarii și cărți de specialitate.
documentăm activitatea noastră în procese de lucru, studii de caz și articole.
facem networking de calitate cu oameni din domeniu și nu numai.

Contactează-ne

Suntem aici să te ajutăm cu servicii de marketing pentru afacerea ta!