fbpx

GAMA COMPLETĂ DE SERVICII OFERITE

Avem servicii pentru orice obiectiv de marketing pe care l-ai stabilit pentru afacerea ta.
Te invităm să arunci o privire și să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

Social Media Marketing

Suntem vocea ta pe rețelele sociale, unde stau de obicei clienții tăi.Comunicăm constant și profi mesajul pe care ai nevoie să-l transmiți.

Reclame precise Facebook

Accelerăm ritmul de creștere al afacerii tale prin reclame ”țintite”,care ajung la oameni direct interesați de produsele sau serviciile tale.

Reclame Google Ads

Ne folosim de puterea și precizia instrumentelor de reclamă oferite de Google ca să-ți oferim rezultate palpabile și măsurabile.

Email Marketing

Reînviem din morți email-ul și îl folosim ca să-ți aducem mai multe leaduri,mai mulți clienți și să construim o relație de încredere cu audiența ta.În ton cu normele GDPR.

Blogging & Creare de Conținut

Te ajutăm să-ți construiești o comunitate loială de cliențiși fani prin articole valoroase și relevante pentru publicul tău țintă.Creăm conținut variat, educativ și reutilizabil.

Pâlnii de vânzare

Îți construim și îmbunătățim continuu o pâlnie(canal) de vânzăricare îți transformă vizitatorii anonimi în clienți loiali și fani carete recomandă mai departe.

Chat Bots

Îți automatizăm comunicarea cu potențialii clienți și clienții actuali prin Many Chat,un chatbot simpatic pentru Facebook Messenger.

Aplicații pentru mobil

Creăm aplicații mobile personalizate, profi, prietenoase la navigareși eficiente la utilizare, care îți cresc traficul pe site, conversiilesau îți întăresc imaginea brandului tău.

Design WEB

Îți construim un website prieten cu motoarele de căutare,arătos, care funcționează repede și face ce ai nevoie să facă,de pe orice dispozitiv.

Grafică publicitară

Conturăm identitatea vizuală a brandului tău având în vedere 2 scopuri: săcaptăm atenția oamenilor potriviți și să transmitem exact mesajul pe care tu îldorești.

Optimizare SEO

Folosim strategii verificate prin care să te poziționezi în primele locuri înmotoarele de căutare și să generezi traficul și vânzările pe care ți le dorești.

Branding

Ne punem la bătaie răbdarea, creativitatea și experiența pentru a crea identitateabrandului tău: nume, slogan, logo și o strategie de branding potrivită.

Producție Foto & Video

Ne ocupăm de imaginea brandului tău prin ședințe foto și video clipuri deprezentare atrăgătoare, relevante și profesioniste.

Nu știi exact de ce servicii ai nevoie?

La ora actuală există o multitudine de servicii de Marketing Digital și probabil că nu știi încă ce serviciu ți se potrivește. De asta suntem noi aici.

Tu doar spune-ne care e scopul afacerii tale. Noi vom alege serviciile și uneltele potrivite pentru a o duce la nivelul următor.

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!