Cum ne-am descoperit DAR-ul care te sprijină în afacerea ta.

Ne-am molipsit cu pasiunea pentru marketing online și antreprenoriat încă din 2011. Am început de la zero cu blogging, social media, affiliate marketing și network marketing.

Călătoria noastră în domeniu a devenit foarte intensă în 2014, când, alături de alți 11 tineri determinati, am pornit într-o călătorie, la propriu, în jurul României. Ne-am numit proiectul “Zig Zag prin România”. Scopul nostru era să promovăm destinațiile turistice din fiecare județ, oamenii locului cu povești de viață inspiraționale, dar și să oferim recomandări utile pentru turiști (hoteluri, restaurante, cafenele etc).

În cadrul echipei, noi, Dumitru, Adelina și Radu, am activat în departamentele de marketing și vânzări. Asta ne-a permis ca în 2 ani și jumătate să interacționăm cu sute de afaceri românești, din domeniul turismului și alte nișe. Acum, ne place să punem umărul acolo unde experiența își spune deja cuvântul, mai cu seamă, în afaceri prospere și cu tradiție. 

La începutul anului 2017 ni s-a conturat o nouă viziune: de acum încolo ne vom concentra doar pe marketing online și vânzări sau altfel spus ”darurile noastre”. Le vom da mai departe, atât prin informații gratuite din experiența noastră, cât și prin consultanță sau servicii directe. De ce? Pentru că există o cale mai bună pentru a ne îndeplini visele și obiectivele: Digital marketing!

Ne-a plăcut ideea și destul de repede ne-am găsit misiunea noastră. Ajutăm cât mai multe afaceri românești să folosească potențialul serviciilor de marketing online ca să-și amplifice propriile “daruri”. Noi facem asta printr-o abordare orientată spre rezultate și impact social, care include atât îmbunătățirea magazinului online în sine cât și campanii de marketing pe mai multe canale cum ar fi PPC, email, SEO, social media content sau SMS.

Așa am ajuns să creăm DAR Media Marketing! 

2011
ian.
A luat nastere pasiunea pentru marketing online și antreprenoriat
2012
ian.
Cei 3 asociati Dumitru, Adelina și Radu ne-am cunoscut in Iasi in cadrul aceluiasi business
2014
ian.
Alături de alți 11 tineri determinati, am pornit într-o călătorie în jurul României
2016
ian.
La final de an, ne-am retras din proiectul Zig Zag prin Romania și am decis sa deschidem o agentie de marketing online
2017
ian.
Ia naștere agentia DAR MEDIA și ne mutam biroul la Cluj Napoca
2018
ian.
Participam in finala Future Makers - hub de investitii pentru start-upuri
2019
ian.
Primul eveniment DAR MEDIA - Digital Marketing Hacks | Pentru Antreprenori
2020
ian.
DAR MEDIA META BUSINESS PARTNER