fbpx

Despre Noi

De unde numele

DAR Media Marketing

Numele a apărut de la inițialele prenumelor noastre, cei 3 fondatori; Dumitru, Adelina, Radu și de la ideea că orice om/business are un dar prețios de oferit celorlalți. Marketingul online este instrumentul prin care te ajutăm să oferi darul tău oamenilor care îl vor/au nevoie de el și să câștigi bani și satisfacție sufletească din asta.

Cu pasiune și dedicare îți oferim experiența acumulată în ani de studiu și practică pentru ca afacerea ta să evolueze constant.

Experiență 95%
Dedicare 100%
Colaborare 90%

Cum funcționează

Colaborarea noastră

1
Audit & Strategie
Înțelegem contextul afacerii și obiectivele tale. Identificăm punctele forte și punctele slabe ale canalelor prin care te promovezi și creăm o strategie de marketing personalizată pentru tine.
2
Implementare
Punem în aplicare cu atenție fiecare punct discutat în strategia inițială, pentru ca afacerea ta să aibă parte de o creștere vizibilă, la nivel de vizibilitate, leaduri și clienți (noi și loiali).
3
Raportare
Săptămânal, te ținem la curent cu modul în care decurg lucrurile în implementare, iar la fiecare final de lună, primești un raport detaliat cu rezultatele, plus ce îmbunătățim în luna următoare.

Clientii ne vorbesc de bine

Cum te putem ajuta

Servicii de marketing
Îți oferim servicii de marketing omnichannel care vizează întreaga călătorie a clientului. De la audit și strategie, până la implementare și raportare, ne ocupăm de fiecare.
Consultanță
Îți oferim servicii de consultanță în marketing online, care îți vor oferi claritate asupra eficienței marketingului tău și instrumente concrete pentru a avea rezultate mai bune.
Resurse Gratuite
Te poți informa și aplica singur strategiile de marketing utile pentru creșterea afacerii tale, cu ajutorul articolelor din Blog sau a Ebook-urilor noastre gratuite.
adelina2020

Ti-ar plăcea să lucrăm împreună?