fbpx

Despre DAR Media Marketing

DAR Media Marketing este agenția de marketing online care îți oferă resursele, serviciile și strategiile potrivite pentru ca vânzările și impactul afacerii tale să crească. 

De unde numele de 

DAR MEDIA

Numele a apărut de la inițialele prenumelor noastre, cei 3 fondatori; Dumitru, Adelina, Radu și de la ideea că orice om/business are un dar prețios de oferit celorlalți. Marketingul online este instrumentul prin care te ajutăm să oferi darul tău oamenilor care îl vor/au nevoie de el și să câștigi bani și satisfacție sufletească din asta.

DUMITRU PASCARIU

CEO & CO-FONDATOR

Dumitru, este unul dintre co-fondatorii proiectului Dar Media Agency. Pasionat de vânzări și comunicare în toate formele ei, crede că pentru a reuși este nevoie să înveți mereu, să experimentezi viața și să dezvolți relații de încredere cu oamenii din jur. De asemenea crede că putem deveni mai buni făcând alegeri potrivite, în mod conștient. A luat startul dezvoltării profesionale prin inițierea în tainele vorbitului în public, în 2012 pe când era student în Iași. A călătorit mai mult de doi ani prin 16 județe ale țării în proiectul de promovare turistică ZIG ZAG PRIN ROMÂNIA din care a făcut parte până în 2016 alături de Radu și Adelina, co-fondatorii acestui proiect. Acum, Dumitru te poate ajuta să alegeți împreună cea mai bună soluție pentru creșterea afacerii tale.

Adelina Elena Ababei

CO-fondator & Marketing manager

Călătoare, Vegetariană, Marketer, Iubitoare de animale și de tradiții. O româncă cu drag de România.” Așa se descrie Adelina pe paginile ei de socializare. Cei doi ani și jumătate de călătorit în Zig Zag prin România alături de colegii ei, i-au demonstrat că a făcut o alegere corectă atunci când a dat la facultatea de marketing. Ea crede că: ”Cel mai bun marketing e cel ce stârnește un zâmbet pe față unui client”. Adelina este una dintre colegele noastre care te ajută să crești comunitatea ta pe rețelele sociale, prin conținut scris, fotografii și grafică. Pasionată de statistici, ea știe să afle cine sunt clienții tăi și cum poți ajunge la ei cu idei creative și multe zâmbete.

Radu Dascălul

Chief heart officer

Dragoste pentru oameni, voie bună și dorința de a fi permanent cea mai bună versiune a lui. Aceste lucruri îl descriu cel mai bine pe Radu. Cei 2 ani și jumătate de călătorit prin țară, cu Zig Zag prin România, sutele de articole scrise și interviurile realizate cu oameni de succes din țară, miile de postări pe rețelele sociale i-au format crezul: „Fiecare om este erou în propria poveste și are cel puțin o super putere care poate atinge oamenii potriviți, prin digital marketing. ” Cu aceste idei în minte Radu făurește sisteme sau strategii de marketing, pâlnii de vânzare, reclame și conținut relevant care să aducă unui business rezultatele dorite, în mediul online. Radu este alături de tine că să te ajute să-ți crești afacerea prin marketingului digital.

Povestea

DAR MEDIA

Ne-am molipsit cu pasiunea pentru marketing online și antreprenoriat încă din 2011. Am început de la zero cu blogging, social media, affiliate marketing și network marketing.

Călătoria noastră în domeniu a devenit foarte intensă în 2014, când alături de alți 11 tineri determinati am pornit într-o călătorie, la propriu, în jurul României. Ne-am numit proiectul Zig Zag prin România. Scopul nostru era să promovăm destinațiile turistice din fiecare județ, oamenii locului cu povesti de viață inspiraționale, și să oferim recomandări utile pentru turiști (hoteluri, restaurante etc).

În cadrul echipei, noi, Dumitru, Adelina și Radu, am activat în departamentele de marketing și vânzări. Asta ne-a permis ca în 2 ani și jumătate să interacționăm cu sute de afaceri românești, din domeniul turismului și alte nișe. Afaceri prospere cu tradiție sau recent înființate. Am observat şi cealaltă faţă a monedei: afaceri aflate la început de drum sau cu mai mulţi ani de activitate care nu au rezultate pentru că nu știu sau nu mai au timp să facă marketing online.

La începutul lui 2017 ni s-a conturat o nouă viziune: de acum încolo ne vom concentra doar pe marketing online și vânzări, punctele noastre forte sau altfel spus ”darurile noastre”. Le vom da mai departe, atât prin informații gratuite, din experiența noastră, cât și prin servicii directe. Pentru că există o cale mai bună pentru a ne îndeplini visele și obiectivele: Digital marketing!

Ne-a plăcut ideea și repede ne-am găsit misiunea noastră: vom ajuta cât mai multe afaceri românești aflate la început de drum dar și cu experiență să folosească acest instrument ca să-și amplifice propriile ”daruri”, să vândă mai mult și să aibă impactul social pe care și-l doresc.

Așa am ajuns să creăm DAR Media Marketing!

De ce

DAR MEDIA MARKETING

Ne concentrăm exclusiv pe câteva aspecte:

  • punem în valoare tot ce am învățat în timpul călătoriei prin țară.
  • facem cu drag ceea ce facem și credem în forța echipei noastre.
  • suntem disponibili pentru de clienții noștri.
  • punem preț pe respect, transparență și comunicare deschisă.
  • facem ceea ce spunem că facem și vrem să livrăm mai mult decât se așteaptă de la noi.
  • măsurăm atent rezultatele și ne perfecționăm continuu abilitățile de marketing și vânzări prin experiență directă, cursuri, seminarii și cărți de specialitate.
  • facem networking de calitate cu oameni din domeniu și nu numai.
  • avem curajul să spunem ”nu știu” sau „am greșit” și să căutăm soluțiile potrivite.
  • ne concentrăm pe punctele forte ale fiecărui client în parte și personalizăm serviciile oferite.

În Dar Media Marketing ne punem la bătaie experiența, creativitatea și pragmatismul ca să îți ducem afacerea la nivelul pe care îl merită! Contactează-ne și hai să găsim cele mai mai bune modalități de a colabora!

echipa-dar

ȚI-AR PLĂCEA SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua, ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

CLUJ-NAPOCA

STR. OASULUI 86-90 B

DAR MEDIA MARKETING SRL

CUI: 40029286 Reg.Com.: J12/4757/2018

CONTACT VÂNZĂRI

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!