Descarcă acum şi descoperă 5 secvențe de emailuri automatizate care n-ar trebui să lipsească niciunui magazin online

defres

Ce găsești în acest ebook?

 Vei descoperi cum automatizările pot  transforma complet strategia ta de marketing.

Află cum funcționează automatizarea emailurilor și cum te poate ajuta să economisești timp, să crești eficiența și să îmbunătățești relația cu clienții tăi. Vom explica beneficiile directe, de la creșterea ratelor de deschidere și conversie, până la fidelizarea clienților și reducerea costurilor de marketing.
Vei găsi o comparație detaliată a celor mai populare platforme de email marketing, bazată pe feedback-ul utilizatorilor și pe performanța în diverse industrii. Astfel, vei putea face o alegere informată și adaptată nevoilor tale specifice.
Segmentarea eficientă este cheia pentru a trimite mesaje relevante care să rezoneze cu audiența ta. Îți vom arăta cum să îți împarți lista de emailuri în segmente bazate pe comportamentul utilizatorilor, date demografice, istoricul achizițiilor și alte criterii relevante.
Îți oferim un ghid detaliat despre cum să setezi un A/B test eficient. Vei învăța ce elemente să testezi, cum să configurezi testele, cum să colectezi și să interpretezi datele pentru a face ajustări informate și să îți crești semnificativ performanța campaniilor de email marketing.
Vom discuta despre automatizări complexe, personalizare dinamică și utilizarea inteligenței artificiale pentru a crea experiențe de email cu adevărat personalizate și eficiente.

Descarcă ebook-ul nostru gratuit pentru a-ți transforma strategia de email marketing, crescând astfel vânzările și automatizând succesul în eCommerce.

Dar (377 of 1082)

Pentru cine este acest ebook?

Antreprenorii din eCommerce

Ai atins un nivel bun de trafic și vânzări, dar ești gata să îți extinzi afacerea și să îți optimizezi strategiile? Acest ebook este soluția ta pentru a automatiza vânzările și a construi relații solide cu clienții.

Specialiștii în marketing digital

Cauți soluții eficiente și automate pentru campaniile tale de email marketing?Acest ebook îți oferă ghiduri practice și exemple concrete pentru a aplica cele mai noi tehnici de automatizare și personalizare în email marketing.

Start-up-uri în ecommerce

Ești la început de drum și vrei să îți duci start-up-ul la următorul nivel? Acest ebook este ghidul tău complet pentru alegerea platformei potrivite, segmentarea audienței și optimizarea campaniilor de email marketing care îți vor crește vânzările fără efort suplimentar

Descarcă ebook-ul nostru gratuit pentru a-ți transforma strategia de email marketing, crescând astfel vânzările și automatizând succesul în eCommerce.

Dar (753 of 1082)

Nu l-ai descǎrcat încǎ? Uite de ce sa nu mai stai pe gânduri.

Nu mai lăsa banii să-ți scape printre degete
Pune vânzările pe pilot automat! Învață să creezi campanii de email marketing care rulează singure, economisindu-ți timp și energie. Tu te concentrezi pe creșterea afacerii, în timp ce campaniile automatizate lucrează pentru tine.
Poți creşte semnificativ conversiile din magazinul tǎu online
Transformă emailurile în mașini de vânzare! Află cum să trimiți mesajele potrivite, la momentul potrivit, persoanelor potrivite. Emailurile bine segmentate și personalizate vor crește semnificativ ratele de deschidere și conversie.
Îți fidelizezi clienții cu interacțiuni personalizate
Construiește relații solide și de lungă durată cu clienții tăi. Descoperă cum să personalizezi fiecare interacțiune și să folosești datele despre comportamentul clienților pentru a le oferi exact ceea ce își doresc. Fiecare email va arăta că îți pasă cu adevărat de nevoile lor.
Nu mai iroseşti timp și resurse valoroase
Automatizarea emailurilor nu doar că reduce erorile, dar îți și economisește timp prețios. Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii tale în timp ce campaniile automatizate se ocupă de detalii.
Îți păstrezi avantajul competitiv
Acest ebook te ține la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici avansate în email marketing. Află cum să profiți de fiecare oportunitate pentru a-ți crește afacerea și a-ți depăși concurența.
Oferi o experiență mai bună de cumpărare clienților tăi
Creează automatizări care să susțină clienții pe toată durata călătoriei lor de cumpărare (Buyer Journey). De la momentul în care devin conștienți de brandul tău, până la achiziție și loializare, automatizările bine proiectate pot îmbunătăți considerabil experiența de cumpărare și satisfacția clienților.

Nu mai pierde timp și resurse. Află cum să automatizezi email marketingul și să îți crești afacerea. Descarcă acum.

De la "nu știu nimic" la "un pas mai aproape de succes în email marketing"

Acest ebook este ghidul esențial pentru a face email marketingul să lucreze pentru tine, automatizând procesele și crescând vânzările. Structurat clar și concis, îți oferă informații practice și strategii eficiente. Iată ce vei găsi în fiecare capitol:

Uite ce informații te aşteaptǎ în ebook:

Ce este email marketingul automatizat și de ce ai nevoie de el?

Află cum email marketingul automatizat îți poate simplifica viața. Vei vedea cum poți economisi timp și cum poți fideliza clienții fără să stai mereu cu ochii pe calculator.

Alegerea platformei potrivite de email marketing.

Găsește platforma care se potrivește cel mai bine afacerii tale. Vom analiza costuri, funcționalități și integrări pentru ca tu să iei cea mai bună decizie.

Segmentează lista ta pentru conversii mai multe.

Segmentarea listei este crucială. Vei învăța cum să îți împarți lista de emailuri în segmente relevante, astfel încât să trimiți mesaje personalizate care atrag atenția și generează vânzări.

Transformă conținutul emailurilor în mesaje care vând.

Află cum să scrii emailuri care nu doar că sunt citite, dar și transformă cititorii în clienți. Vom împărtăși tehnici pentru a crea subiecte atractive, conținut valoros și call-to-action-uri eficiente.

Automatizări care îți pot crește vânzările (+ exemple concrete).

Începe să folosești cele cinci tipuri de emailuri automatizate care îți pot crește vânzările. De la emailuri de bun venit la cele pentru coș abandonat, îți vom arăta exemple practice pentru fiecare.

Cum să obții rezultate mai bune prin A/B testing făcut ca la carte.

Testează și optimizează campaniile tale de email marketing. Vei învăța cum să faci A/B testing pentru subiecte, conținut și CTA-uri, astfel încât să îmbunătățești constant performanța emailurilor tale.

Trenduri în email marketing pe care trebuie să le știi.

Rămâi la curent cu cele mai noi trenduri în email marketing. De la hyper-personalizare și automatizare avansată, până la conținut generat de utilizatori și protecția datelor, vei afla ce funcționează acum în email marketing.

Acum că știi ce te așteaptă, e timpul să acționezi. Descarcă ebook-ul nostru gratuit. Durează câteva secunde.

Provocarea noastră pentru tine

Ești gata să-ți îmbunătățești email marketingul? Acceptă provocarea noastră!

1. Automatizează-ți primul email de bun venit

Creazǎ o secvențǎ pentru noii abonați. Adaugă un cod de reducere pentru a-i încuraja să facă prima achiziție.

2. Segmentează-ți lista de emailuri

Creează trei segmente cheie (comportament de cumpărare, locație, interese) și trimite mesaje personalizate fiecărui segment.

3. Lansează o campanie de email pentru coșuri abandonate

Setează o serie de emailuri automatizate pentru a le reaminti clienților de produsele lăsate în coș și oferă un cod de reducere.

4. Fă un A/B test pe subiectul emailulu

Creează două variante de subiect și testează-le pentru a vedea care are cea mai bună rată de deschidere.

5. Încearcă un trend nou în email marketing

Implementează un trend discutat în ebook, cum ar fi conținutul generat de utilizatori sau optimizarea pentru dark mode.

Accept provocarea şi descarc ebook-ul GRATUIT.

Cine suntem noi?

—Pngtree—team icon for your design_5149442
Noi suntem DAR MEDIA! Numele a apărut de la inițialele prenumelor noastre, cei 3 fondatori; Dumitru, Adelina, Radu și de la ideea că orice om/business are un dar prețios de oferit celorlalți. Marketingul online este instrumentul prin care te ajutăm să oferi darul tău oamenilor care îl vor/au nevoie de el și să câștigi bani și satisfacție sufletească din asta.
Ne-am molipsit cu pasiunea pentru marketing online și antreprenoriat încă din 2011. Am început de la zero cu blogging, social media, affiliate marketing și network marketing.
Astăzi, DAR MEDIA este o agenție de marketing online cu peste 7 ani de experiență și 225+ proiecte de succes. Suntem certificați Brevo și dedicăm fiecare zi pentru a ajuta afacerile să își atingă potențialul maxim prin strategii de marketing personalizate și eficiente.
Dar (19 of 1082)
Ajutăm cât mai multe afaceri românești să folosească potențialul serviciilor de marketing online ca să-și amplifice propriile “daruri”. Cele patru zone pe care ne concentrăm în
agenție sunt:

  • Atragerea de clienți noi
  • Îmbunătățirea experienței utilizatorilor in magazin
  • Creşterea profitabilității
  • Fidelizarea clienților

Facem toate acestea prin strategie, implementare și consultanță, folosind PPC, email, SEO, social media, campanii cu influenceri și SMS. Ajutăm afacerile românești să-și amplifice darurile printr-o abordare orientată spre rezultate și impact social.

Partenerii noștri

Ce spun clienții noștri

AU ÎNCREDERE ÎN NOI

DAR Media sprijină afacerile aflate în faza de creştere & scalare să genereze vânzări profitabile, clienți mulțumiți și impact pe termen lung

Completează datele tale în formularul de mai jos și îți trimitem imediat ebook-ul!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Datele tale au fost trimise cu succes. 🥳