fbpx

Reclame Facebook

Mai este suficient doar să postezi pe Facebook conținut și să te aștepți să curgă vânzările? Răspunsul nostru: De la începutul lui 2018, în mod special, impactul organic al postărilor a scăzut dramatic. Soluția? Reclamele bine țintite, folosite constant.

CU CE TE AJUTĂM NOI

Pregătim terenul: îți setăm contul de reclamă și Facebook Pixel ca să funcționeze la eficiență maximă

Mergem la țintă: creăm campanii în funcție de sezon, criterii demografice și interesele publicului tău.

Folosim uneltele potrivite, în funcție de situație conform ultimilor standarde digitale impuse de platformă.

Creăm pentru publicul tău țintă o experiență memorabilă, nu postări agasante ce nu aduc rezultate.

Gândim în context: facem campanii de remarketing pentru vizitatorii site-ului care nu au mers mai departe cu achiziția produsului/serviciului

Avem grijă de semințe: vom gestiona înțelept postările care merită să fie promovate cu reclamă și bugetul tău de promovare (da, este necesar).

Folosim mai multe modalități de însămânțare: prin A/B testing vom găsi reclamele cele mai potrivite pentru domeniul tău de activitate.

Ne asigurăm că ai în ce să strângi recolta: îți creăm landing pages, îți optimizăm autoresponder-ul și baza de contacte.

Îți arătăm recolta: primești de la noi rapoarte de analiză cu acțiunile noastre, rezultatele obținute și măsuri de îmbunătățire pentru viitoarele campanii.

Pe scurt avem grijă de imaginea brandului tău, în lumea asta imensă definită Social Media.

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!