fbpx

Pâlnii de vânzare

Cum reacționezi dacă te întâlnești cu un străin pe stradă și acesta încearcă dintr-o dată să-ți vândă un produs? Cu siguranță nu o să-i spui zâmbind: Cumpăr de la tine, acum, fără nicio îndoială. 🙂 În mediul online lucrurile funcționează la fel. Indiferent cât de bun este produsul/serviciul tău, potențialii clienți au nevoie să treacă printr-un proces specific încât să ia o decizie de cumpărare (customer journey).

CU CE TE AJUTĂM NOI

Îți construim o pâlnie de vânzări (sales funnel) funcțională.

Vom combina cele mai bune tactici, instrumente și resurse pe care le avem pentru ca fiecare acțiune din funnel să fie percepută de potențialii clienți ca firească și să ducă la rezultatele dorite.

Creăm întâi mai multă vizibilitate pentru brandul tău ( Faza 1: Awareness)

Îi ajutăm pe clienții potențiali să evalueze ceea ce le oferi (Faza 2: Consideration)

Îi conducem către decizia de cumpărare (Faza 3: Consideration)

Producem conținut relevant și strategii utile pentru fiecare etapă din proces, pentru fiecare rețea de socializare pe care ești prezent. Dacă ne dăm seama că mai ai nevoie să fii pe o rețea socială unde se află publicul tău țintă vom fi prezenți cu conținut valoros și acolo.

Ne luăm măsuri pentru a fideliza clienții tăi după ce au cumpărat de la tine astfel încât să cumpere și pe viitor în mod repetat. Cel mai important lucru: vom crea traseul necesar pentru ca un vizitator simplu să devină un fan loial brandului tău.

Tu te relaxezi, iar noi monitorizăm/ îmbunătățim/automatizăm (pe cât de mult posibil) performanțele pâlniei de vânzări.

Pe scurt avem grijă de imaginea brandului tău, în lumea asta imensă definită Social Media.

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!