fbpx

Optimizare SEO

Vrei ca produsele/ serviciile/ conținutul companiei tale să fie văzut de cine trebuie, când trebuie? Optimizarea pentru motoare de căutare precum Google, Yahoo sau Bing este soluția.

CU CE TE AJUTĂM NOI

Pregătirea e sfântă. Optimizarea SEO este un proces de lungă durată. Așa că ne adunăm toate forțele, răbdarea și începem prin a analiza site-ul existent pentru a face strategia de indexare și îmbunătățire a poziției siteului tău în motoarele de căutare

”Luptăm” pe ambele fronturi Creăm și implementăm o strategie de On – Page SEO – arhitectura site-ului, corectitudinea și optimizarea paginilor și una pentru OFF – Page SEO – elementele din afara site-ului, link-uri externe ce conduc la site (backlinks), activitatea pe rețele sociale ce consolidează acest proces.

Răspundem înainte să fim chemați la arme Vom monitoriza și optimiza constant performanțele site-ului tău în motoarele de căutare. Periodic vei primi de la noi rapoarte de analiză, cu rezultatele obținute și soluțiile propuse.

Pe scurt avem grijă de imaginea brandului tău, în lumea asta imensă definită Social Media.

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!