fbpx

Email Marketing

A murit email-ul? Să fi fost acest vechi (și loial) instrument de marketing online îngropat de tonele de conținut care se crează în fiecare zi pe rețelele de Social Media? Îți răspundem noi că NU! Și trebuie să ne crezi pe cuvânt :)Deși email-ul a fost luat cu asalt de noile mijloace de comunicare digitală, rămâne în continuare o unealtă extrem de eficientă pentru a genera lead-uri, pentru a educa și construi relații puternice cu potențialii clienți și clienții actuali.

CU CE TE AJUTĂM NOI

Îți recomandăm platforma de email marketing potrivită, în funcție de punctul în care te afli (și cel în care vrei să ajungi).

Avem mereu în vedere pâlnia de vânzare (sales funnel). Nu trimitem emailuri ”la bucată” sau duzină.

Punem la punct campanii de generare de leaduri și creăm secvențele de email-uri pentru ”încălzirea” relației

Creăm emailuri arătoase, concise, clare care educă, informează dar îi și conduc pe abonați să cumpere de la tine.

Stăm “cu legea-n dinți”: Ținem cont de Regulamentul GDPR (intrat în vigoare pe 25 mai 2018) în ceea ce provește datele cu caracter personal.

Automatizăm în timp ce personalizăm Vom trimite abonaților tăi emailuri umane, personale, interactive dar orientate spre rezultat.

Monitorizăm tot și îmbunătățim permanent Da,vorbim de toți acei indicatori enervanți uneori ca rată de livrare, de deschidere, de click sau de abandon.

Pe scurt avem grijă de imaginea brandului tău, în lumea asta imensă definită Social Media.

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!