fbpx

Blogging & Creare de Conținut

Ce te faci când numărul utilizatorilor de internet crește masiv (erau 3,8 miliarde global, la sfârșit de 2017) ? Sau când cantitatea de informație creată online pur și simplu explodează? Strategia câștigătoare e să creezi conținut în continuare, dar cu condiția de a-l nișa și de a-l face cât mai relevant și valoros posibil pentru publicul tău țintă!

CU CE TE AJUTĂM NOI

Ne facem temele: Nu scriem un cuvânt până nu înțelegem foarte clar cine este publicul (target market) care are nevoie de produsele/serviciile tale, ce nevoi/frustrări/dorințe are și care sunt punctele tale forte care l-ar ajuta să și le îndeplinească. (pe americănește-unique selling proposition)

Prin articole educative/relevante/utile te vom poziționa ca expert în domeniul de activitate care nu are doar ”alte produse/servicii de vândut”, ci care cunoaște foarte bine nișa. Desigur, vom atrage atenția asupra produselor/serviciilor tale, le vom detalia în scris caracteristicile.

Gândim pe termen lung și în ansamblu Acționăm pe baza pâlniei de vânzări (sales funne-ul) potrivite pentru afacerea ta. Creăm conținut care să fie valabil/util chiar și peste câțiva ani (evergreen content). De asemenea vom folosi la maxim conținutul creat, creând noi forme de conținut, pentru social media de exemplu. (repurposing content)

Nu îți aducem clienți. Îți construim un trib de clienți și fani loiali. Prin blogging + content creation îți vom crește baza de leaduri, dar mai ales vom crea o comunitate activă și fidelă, în jurul brandului tău. O să contribuim nișei în care activezi prin materiale informatice ce ajută cu adevărat clienții și potențialii clienți.

Pe scurt avem grijă de imaginea brandului tău, în lumea asta imensă definită Social Media.

Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea pe termen lung, alături de o echipă competentă, ai orientare spre rezultate, perseverență, răbdare și dorința de a evolua ne bucurăm să lucrăm cu tine! Contactează-ne și hai să vedem cele mai bune moduri în care putem colabora!

UPS! A apărut o eroare!
Te-ai abonat cu succes!

 Trimite-mi ghidul!